Δημιουργία & Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανάπτυξης Ιστότοπων (Websites). Κύρια χαρακτηριστικά των εφαρμογών που δημιουργεί είναι:

Η ελκυστική παρουσίαση.
Η λειτουργική δόμηση του περιεχόμενου.
Η εύκολη και γρήγορη πλοήγηση από τους επισκέπτες.

Ικανοποιεί όλες της απαιτήσεις σας ως προς την ανάπτυξη του site σας γιατί:

Μελετάμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το site σας, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.
Απασχολούμε ομάδα εξειδικευμένων στελεχών.
Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία.


 
Εγγραφή Newsletter

Γίνετε μέλος του
Dr.Graphics Mailing List
και κερδίστε μοναδικά
προνόμια και προσφορές
σε πολύ χαμηλές τιμές!

Όνομα /
Επώνυμο:
E-mail: *
Επιβεβαίωση
E-mail: *
Τηλέφωνο:
   

   

Παροχές
Συγκεκριμένα, ένα website παρέχει:

Καλλιτεχνικό σχεδιασμό και δημιουργία ιστοσελίδων με χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών Flash, και προγραμματισμό σε ASP, PHP, JavaScript, CSS, HTML από ομάδα εξειδικευμένων γραφιστών και προγραμματιστών.
Μελέτη διάρθρωσης του site, λειτουργίες αρχικής σελίδας και υπο-σέλιδων.
Πλήρης παροχή στατιστικών στοιχείων που αφορούν στην επισκεψιμότητα του site σε μηνιαία βάση.
Στατιστική ανάλυση διαφημιστικών εκστρατειών.
Ολοκληρωμένες λύσεις E-Commerce.
Κατασκευή διαφημιστικών banners και διαχείριση διαφημιστικής εκστρατείας.

Εικαστική προσέγγιση
Η εικαστική προσέγγιση που θα ακολουθηθεί κατά την κατασκευή του website, θα στοχεύει στην όσο το δυνατόν πιο απλή και λειτουργική χρήση του site με κεντρικό γνώμονα την ταχύτητα στο browsing, ακόμη και από χρήστες που το επισκέπτονται με απλές PSTN συνδέσεις. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια για τη σωστή προβολή όλων των σημείων στα οποία πρέπει να εστιάσει την προσοχή του ο επισκέπτης.
Ειδικότερα η εικαστική προσέγγιση (γραφικά, χρώματα, εικόνες, φωτογραφίες, ήχοι κλπ) θα βασιστεί στις δικές σας απαιτήσεις αλλά και στις τεχνικές προδιαγραφές που μπορεί να θέσει η εταιρεία μας.

 

Πλοήγηση
Η πλοήγηση θα γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χρήστης να μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθεί σε οποιαδήποτε ενότητα επιθυμεί ή να επιστρέψει σε προηγούμενο επίπεδο (σελίδα). Είναι λοιπόν σημαντικό το website να είναι σχεδιασμένο και δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλεί το ενδιαφέρον του επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγησή του σε αυτό, ώστε τελικά να οδηγηθεί στην πληροφορία που τον ενδιαφέρει. Όσο πιο απλή είναι η πλοήγηση στο site και ο εντοπισμός της πληροφορίας, τόσο πιο λειτουργικό θεωρείται.

Επεκτασιμότητα
Η αρχιτεκτονική σχεδιασμού του website θα είναι ανοικτή και επεκτάσιμη εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και εύκολη προσθήκη και τον πιθανό μελλοντικό εμπλουτισμό του. Αυτή η πρακτική έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία web εφαρμογής που θα μπορεί να λειτουργήσει ως βάση για οποιαδήποτε μελλοντική εξέλιξη και προσθήκη. Η παραπάνω λογική θα εφαρμοστεί τόσο στο εικαστικό όσο και στο προγραμματιστικό επίπεδο.

Dr. Graphics - Μεθοδολογία
Dr. Graphics - Μεθοδολογία
Dr. Graphics - Μεθοδολογία